jesiennie

Yaro

liście 
rozwiane 
powiewem wiatru 

 

natchniony dniem 
upływam w myślach 

 

barwy 
barwią tęczówki 
na kolorowo 


jesień przysłoniła świat 
pomiędzy alejkami

w myślach zakochany 

 

budzi się świt

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 15 października 2018
anonim