Do Boga

Konrad Koper

Bawisz się z ludźmi

w chowanego i ciuciubabkę.

 

Gdy grasz z nami

chowasz wiele kart,

asa masz w rękawie.

 

Jako poeta prowadzę mniejszą grę.

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 16 października 2018
anonim