połowy

Jacek JacoM Michalski

jesteśmy jak uchylone drzwi na arce

pod pokładem dla wszystkich

obok worków do topienia kociąt

 

leżą atłasowe poduszki

a może strony najważniejszej księgi

które gniją na mokrych deskach

 

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 17 października 2018
anonim