lekko tak było gdy wiatr wpadał w usta
w środku lata niepełnego chmur
nie ma kurzu dróg w mieście
szum jest za to niebezpiecznie wciągający
wino czeka na każdym z zakrętów
rozchodzonych szlaków
całują się tu i tam
krzyczą i biją
bezpiecznie niebezpiecznie się chodzi
śmierdzi czasem moczem
unikaj bram
nie jedz jeśli masz dom
gdzie podają kolację
parówki otoczone miłością są świetne