klamka

Jacek JacoM Michalski

nie odpowiem

jestem już całkiem głuchy

pytaj więc ile chcesz

twoje gesty udają język

jestem też ślepy zupełnie

żaden znak nie przebije bielma

 

to dobrze że mnie kochasz

wie o tym herbata w czajniku

i wróble za oknem

czuję zimę idzie ostatni śnieg

 

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 19 października 2018
anonim