gwiazdy
błysk
umieram
samotnie
w ciszy
z pełnym
bagażem
słowa
na drugiej
ze stron
brzeg kamienisty
wspinaczka ostatkiem sił
gwiazdy
błysk
umieram
samotnie
w ciszy
z pełnym
bagażem
słowa
na drugiej
ze stron
brzeg kamienisty
wspinaczka ostatkiem sił