Rzeczy

Konrad Koper

Gdy wytężam zmysły,

dostrzegam linki między rzeczami.

 

Kiedy wypowiadam słowo,

wiele z nich drży.

 

Wątpię nie tylko w nie,

ale też w siebie.

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 20 października 2018
anonim