Szukaj - jak chcesz

Irena Świerżyńska

Szukasz

 

szukaj -  jak chcesz

szybko

częściej

czy -  może zawsze

 

znajdzie się kij

i pies już czeka

Sz - później

dołoży

 

tyłem nie rzucaj

pomyśl

zatrzymaj

 

jeszcze łuk długi

łopata z klasą 

i koniec

 drugi

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 21 października 2018
anonim