Urodzinowe

Konrad Koper

 Laurka dla Agi i Agaty

 

Kiedy wasze anioły

chwyciły moją rękę,

zapisałem laurkę.

Dobre skrzaty „list” niosły.

 

     Agnieszko

 

Agnieszko to gratka :

 pies, rodziny gromadka.

Piszę tobie zagadkę.

- Dla twego szczęścia kładkę.

 

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 22 października 2018
anonim