iRan

jacek

polubienia linki lajki

insta, feisy, fejki, bajki

szery hery follo wersy

chyba o tym wierszyk pierwszy

hejty trolle fejm i hasztag

ma ten światek setki nad–wad

komunity, prozki i ram

rak zabi ja i ja k i ran

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 1 głos
jacek
jacek
Wiersz · 22 października 2018
anonim