W prezencie …

Konrad Koper

owiniętym w bibułę – płatkami kwiatów,

spryskanym perfumami  - pachnący ziołami,

przewiązanym kolorową wstążką – tęczą,

przybierającym oryginalną formę,

jest serce.

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 23 października 2018
anonim
  • Yaro
    osobiście napisałbym to inaczej...

    · Zgłoś · 6 lat