wybory

Yaro

dzisiaj wybory
wybrałem czystą 
wódkę wyborową 


dopiero wstałem 


wybór dobry 
kac

zliczę głosy 
mój ochrypły 
zapadły do środka

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 24 października 2018
anonim