Łza

Irena Świerżyńska

 to -  wspomnienie

 smutek

 żal

 

 i tęsknota

 wciąż uwiera 

 

  to -  co dobre 

 zawsze zbiera 

 pełną falą w oku 

 

  łzą odpłynie

  da święty

  spokój

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 24 października 2018
anonim