na peronie

Irena Świerżyńska

ta głębia

ten duch

 

spojrzenie twych oczu

trudne chwile na peronie

 

odjazd

gwizd

 

serce ściska

kiedy znów zobaczę

 

idziesz

ręka fruwa

oko płynie

 

biegnie 

 czas

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 26 października 2018
anonim