Literatura

ślady (wiersz)

Yaro

po śladach

szukam cię

 łapię łzy

w płatki białych róż

 

pustynia serca

roztapia piasek

spieczone stopy ropieją

oaza wspomnień zielona 

 

fatamorgana na horyzoncie

 

widzę idziesz aleją

mijamy się zmieszani

z promieniami tęczy

 

tropiłem cię całe życie

 tropiciel 

twoje ślady są niewygodne

 


słaby 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 26 pazdziernika 2018, 21:21
Burza myśli…
Yaro
Yaro 27 pazdziernika 2018, 20:14
ślady po deszczu Konradzie...
przysłano: 26 pazdziernika 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca