to jest szczyt

gothar333

 

  pragnę cię czuć

  uryną pachnącą

  bólem miesięcznym

  niepojętością

 

  na wzgórzu twych doznań

  swój obóz rozbijam

  i pławię się w tobie

  ja egoista

  

 

gothar333
gothar333
Wiersz · 28 października 2018
anonim