kama

Yaro

płoną ognie tysiącem barw
jak tęczowy dzień

po deszczach na zachodzie


serce szuka serca

po drogach po gospodach


odnalazłem cię w bibliotece

wśród książek 
ty jedyna moja kama-sutra

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 28 października 2018
anonim