Literatura

kama (wiersz)

Yaro

płoną ognie tysiącem barw
jak tęczowy dzień

po deszczach na zachodzie


serce szuka serca

po drogach po gospodach


odnalazłem cię w bibliotece

wśród książek 
ty jedyna moja kama-sutra


wyśmienity 1 głos
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 28 pazdziernika 2018, 17:45
Prosty i dobitny. Bogate słownictwo !!
przysłano: 28 pazdziernika 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca