jak powieki

Yaro

opadłe powieki
jak narody wielkich cywilizacji 

 

wzniecony kurz pól bitewnych

 

w sercu zmarła nadzieja 

ostoją wiara w Boga 
 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 29 października 2018
anonim