Lampiony

Konrad Koper

Na jezioro

podczas niepokojącej, bezksiężycowej nocy,

wypuszczono świecące lampiony.

Miały kolory : niebieski, czerwony, złoty.

Niestety mocno zawiało…

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 30 października 2018
anonim