misiu

Yaro

zakochany 

 po raz drugi

 

spod rynny 

na deszcz

 

pech to pech 

dwa razy dwa 

 

teraz ma kota

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 30 października 2018
anonim