Literatura

...mrużę oczy (wiersz)

gaj

coś sobie napiszę
właśnie
sobie nie innemu bo

 

inny nie będąc mną nie wie

będąc po za orbitą nie zrozumie
niuansów i znaczeń
zaplątany i pogubiony

 

zbłądzony manowcem stoczony
w tragi (coś tam)
powie

 

wiem i rozumiem

 


słaby 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 31 pazdziernika 2018, 06:10
...chyba uciekło coś, co miało być "pomysłem"
gaj
gaj 31 pazdziernika 2018, 21:45
Cóż Mithril. Jeśli sam się nie broni - bronić go nie będę. :)
przysłano: 30 pazdziernika 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca