Pustka

Gosienia

Czasem dałabym wszystko by móc cofnąć czas.
Bym mogła choć na chwilę
znów patrzeć w oczu Twych blask.
Chciałabym czasem móc cofnąć czas
by w chwili dotyku Twych ust
wstrzymać wskazówek zegara ruch.
Dałabym czasem wszystko co zechciałby świat
by pozbyć się w sobie pustki,
która została we mnie po nas.
Częściej jednak podważam to pragnienie,
to mego serca zdanie.
Bo bez tej pustki we mnie
nie byłbyś cudownym wspomnieniem.

Oceń ten tekst
Gosienia
Gosienia
Wiersz · 31 października 2018
anonim
  • Mithril
    "oczu Twych blask"
    "Twych ust"
    "wstrzymać wskazówek zegara ruch"
    "mego serca"

    ...koszmarne - a tekst z rodzaju pamiętnikowców

    · Zgłoś · 5 lat temu