do wiatru obrócone morze

Agata

nie ukryjesz prawdy nie ukryje się przed nią żaden

paproch głaz miłość odrzuci na bok

sen otuli ciepłym bólem

nawet jeśli będziesz spał

więcej z nią  ;gdy morze

walczy a wiatr zrywa kapelusze świec

 

twój pocałunek na szkle

 

Agata
Agata
Wiersz · 31 października 2018
anonim