kocham cię bardzo

Lucky Person

znajdź mnie

jak będę czekaniem 

na ciebie

 

jak się stanę miłością

serca biciem

które obudzi burze

 

znajdź mnie

i kochaj nawet kiedy

sam kocham nie powiem

 

zostań miłości 

jedyną panią prawdziwą

zdarzeń przyszłych szczęściem

 

przy rzeczach wielkich i ważnych

lepiej i łatwiej mi

milczeć.....

Oceń ten tekst
Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 1 listopada 2018
anonim