znajdź mnie
jak będę czekaniem
na ciebie
jak się stanę miłością
serca biciem
które obudzi burze
znajdź mnie
i kochaj nawet kiedy
sam kocham nie powiem
zostań miłości
jedyną panią prawdziwą
zdarzeń przyszłych szczęściem
przy rzeczach wielkich i ważnych
lepiej i łatwiej mi
milczeć.....