dzisiaj

Agata

jak tam jest

czy wprowadzono nas w błąd

czy w strach czy tak zwyczajnie

pływamy po kulce

czy w lochu u gwiazd jest miejsce

na wolną wolę a może

w oddechu olbrzyma czuwa bezdomny

 

w świętości

drzewo najbliższe 

- chce głaskać twoje dłonie 

 

Agata
Agata
Wiersz · 2 listopada 2018
anonim