krety

Tomasz Smogór

 

gdy wyjdą na zewnątrz są już ślepi
zapatrzeni w ekrany smartfonów
mogliby wpaść na nornice
lecz żerują o innych porach

Tomasz Smogór
Tomasz Smogór
Wiersz · 4 listopada 2018
anonim