Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Konrad Koper
Zasługa
Zasługa
Konrad Koper
Święty, mistrz sztuki, literatury…
udzielił mi cząstkę swojej mocy.
Gdzie jest moja zasługa?
Lubię
Konrad Koper
Wiersz · 5 listopada 2018
Mithril
...podlir z zaburzeniami ksobnymi
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
Konrad Koper
Odrobinkę się zgadzam ! Ale to nie powód by…
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
Yaro
postaw flachę pogadamy
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści