Zasługa

Konrad Koper

Święty, mistrz sztuki, literatury…

udzielił mi cząstkę swojej mocy.

Gdzie jest moja zasługa?

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 5 listopada 2018
anonim