małe
miłe się uśmiecha
widzi usta chłonie głosy
pełna wiara ufa światu
twarze blisko
radość ścieli
tylko - niebo pisze los
oko ciepłe i kochane
czy zimne szare
pełne słodkie kłosy
czy - ostra sucha kasza
czeka
i na boki
odpłynęła mleczna rzeka
która droga
koło bliskie gwiazdy znosi
czy rozstaje grząskie śliskie
i na niby
wszystko w bieli
zbiera głaszcze czasem chłoszcze
co przeniesie
co przesypie
jak podniesie
który lot
sito puste pot zostawi
zamknie usta
rośnie
jak
przeskoczy
zmieni - świat i przytuli szare
oczy
notabene Bialystok,ładne miasto... dużo tam dobrej zmiany
notabene Bialystok,ładne miasto... dużo tam dobrej zmiany"
...zaś przeniesieniowy megatroll arian - wielu nicków - wyśmienituje przekornie każdego gniota, najczęściej w przekorze do moich ocen - w czym mnie krzywdy nie zrobi żadnej, bo mały ci on, ale autory na jego pochlebstwach tylko stracą
- no ale to nie mój problem
HOWGH!
- teraz, jest wyżymaczką gniotów bez administracji
- teraz, jest wyżymaczką gniotów bez administracji
bo od tego czasu grafomany pokroju Ir-M trolluja co popadnie w nieuzasadnionym przekonaniu własnej wartości
(...)
bo od tego czasu grafomany pokroju Ir-M trolluja co popadnie w nieuzasadnionym przekonaniu własnej wartości"
...odezwała się najbardziej zaburzona, ksobna, prymitywna i wulgarna jednostka na Wywrocie, którą wystarczy lekko pogłaskać, a wchodzi w DUPĘ bez mydła
- skrytykowana zaś będzie się miotać, wyzywać i sączyć jad dopóki jej wystarczy śliny
...i co nie udało się - zostało uwiecznione ;-)
cala przyjemnosc po mojej stronie
cala przyjemnosc po mojej stronie"