Na scenie …

Konrad Koper

Na dole jest ziemia.

Na górze dwa księżyce i dwa słońca.

Z lewej strony jest las w którym, śpiewają słowiki.

Z prawej morze, po którym płyną fale w przeciwną stronę.

 

Na środku sceny pomnik,

z dwóch połączonych posągów.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 12 listopada 2018
anonim