Beth Douglas

abc

Przez więzy krwi

po markizie Queensberry

jestem damą

 

Chciałam jak Hepburn

w „Śniadaniu u Tiffany'ego”

zagrać prostytutkę

posmakować zabawy

 

Zaczęłam

sprzedawać używaną bieliznę

koneserom intymnych

zapachów

 

Facetom

patrzącym pożądliwie

na filmiki gdzie się prężę

jak kotka w rui

dominuję

 

Z nimi się spotykam

oni mi za to sowicie płacą

jest na alkohol i dragi

które nieustannie krążą

w krwiobiegu

 

abc
abc
Wiersz · 16 listopada 2018
anonim