zegarmistrz

Jakub Zoltowski

budzę się w ciemności

czas zwalnia

a ja liczę sekundy bezczasu

 

nikt jeszcze nie próbował pokonać złego wilka

to trójwymiar

 

wymiar nienawiści

 

stworzony na nowo świat

świat bez ptaków

ptasich śpiewów

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 17 listopada 2018
anonim
  • gaj
    "...wymiar nienawiści


    świat bez ptaków

    ptasich śpiewów

    stworzony na nowo świat"

    · Zgłoś · 5 lat