Leonardo

Yaro

odwrócona plecami śpisz 
mówisz że 
gdy śnisz Leonardo di Caprio
zagląda w twoje sny 
karmi cię nimi 

 

zadaję sobie pytanie 
kim w końcu jestem 
może kimś ważnym bądź samym nim

 

warto przy tobie być 

gdy noc przechodzi w dzień

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 20 listopada 2018
anonim