Żal

Konrad Koper

Większy żal mamy

do występnego gołębia,

niż do bardzo złej wrony.

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 20 listopada 2018
anonim