tak to szło

Yaro

minął ten dzień 
w którym poznać się było 


teraz gdy 
nie potrafimy rozmawiać

milczymy

 

omijając się we wspólnych chwilach 

rzucony cień rzuca się na zielone tła 

 

dotykiem na moich plecach
dreszcz czesał włosy

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 22 listopada 2018
anonim