Literatura

tak to szło (wiersz)

Yaro

minął ten dzień 
w którym poznać się było 


teraz gdy 
nie potrafimy rozmawiać

milczymy

 

omijając się we wspólnych chwilach 

rzucony cień rzuca się na zielone tła 

 

dotykiem na moich plecach
dreszcz czesał włosy

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 22 listopada 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca