opamiętanie

Marek Kielgrzymski

las kłamca

nie mówi do mnie

przecież

ma tysiąc drzew

wpatrzonych w niego

wichrem

 

los

waży się mnie określić

zważyć

ocalić

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 23 listopada 2018
anonim