cyfra

Marek Kielgrzymski

jeżeli odkryjesz adres internetowy Boga

małpa będzie aniołem

a ty staniesz się zależny od łączy

nie próbuj urwać się z niebiańskiej skali

 

klucz który otrzymasz

będzie hasłem dla zwierząt

z bolesnych wyżyn boskiej mocy

zapomnisz o trzęsawiskach homo sapiens

 

bądź w tym spróbuj odczytać przekaz

obróć się w płyn

teraz już możesz być w kim chcesz

 

Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 23 listopada 2018
anonim