Literatura

słowa (wiersz)

Yaro

myśl rodzi w bólach świat 
lepszy niż ten co stworzył człowiek 

 

po kątach słowo się tli 
pod strzechy spływa intuicja 

 

zaniedbanym wyrazom 

nadać sens by zaistnieć

 

w zdanie zbudować arkę 
wypłynąć w rejs i nie przepaść 

 

wysłać bądź jedno słowo
już dobrze spij z moich ust

 


brak ocen
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Yaro
Yaro 25 listopada 2018, 21:09
fajnie , że tylko ty lubisz moje wiersze ...
przysłano: 24 listopada 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca