kaskada

Jacek JacoM Michalski

ciemność  jest daltonistą

pogłębia wszystkie kolory

zagęszcza nieskończoność

 

sukienka zamarzła na sznurze

sztywnieje dumna i płaska

mówią że woda to życie

 

szczur niesie samotność

jak nowa pościel kurwy

a  kot jest pupilem dilera

 

kiedy zgasną światła

sukienka zerwie pęta

a szczur z kotem uciekną

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 26 listopada 2018
anonim