Poezja jest jak :

Konrad Koper

wiatr, kropelki wody, lód,

które  kruszą mur obojętności.

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 26 listopada 2018
anonim