List

Konrad Koper

Czekam na list,

który ma radosną treść.

Lecz wiatr przynosi zwiędły liść.

Niesie on wieść; o listopadzie.

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 4 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 27 listopada 2018
anonim
  • Arian
    bo pewnikiem nie umie czytać ze zrozumieniem

    · Zgłoś · 5 lat temu
  • Yaro
    za długi jak dla mnie a dla M jak milicja nic nie pasuje

    · Zgłoś · 5 lat temu