Wir

Konrad Koper

Wir rozrzucał „kartki”.

Panował : niepokój, niemoc…

 

Choć wiatr wkrótce ucichł,

pozostały ślady .

 

Czas nie leczy duszy artysty.

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny+ 2 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 27 listopada 2018
anonim