Refleksja

Konrad Koper

Ilekroć patrzę na osobliwy kwiat,

który obraca się ku słońcu, w nocy zamyka się…

Nachodzi mnie  refleksja.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 28 listopada 2018
anonim