czas urojony

gothar333

   godzina

   tylko jedna

   absurdalnie długa bez ciebie

 

   godzina

   tylko jedna

   absurdalnie krótka z tobą

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
gothar333
gothar333
Wiersz · 28 listopada 2018
anonim
  • Arian
    ,,absurdalnie" powoduje galimatias semantyczny
    lepiej pasuje mi krótko - zbyt, albo po prostu - za

    · Zgłoś · 5 lat temu
Usunięto 1 komentarz