nie potrzebuję pomocy

Yaro

gdy się pogubisz 

próbuj się odnaleźć 

 

wpadasz do dołu 

w wyczekiwaniu pomocnych dłoni 

wyjdź sam 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 30 listopada 2018
anonim