wiecznie młodzi (pokolenie 76 )

Yaro

komunę lizną

jak cukrowej waty smak
gdy upadła

wolnym stał się nasz świat


w sercu muzyka 
miłość smak

na dłoni cały świat


koncerty

zapach czerwonych róż 
w nosie mam od lat

 

wiecznie młodzi

duże dzieci 
mały świat jak my

wielki świat  w duszy  drga

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 3 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 30 listopada 2018
anonim