komunę lizną
jak cukrowej waty smak
gdy upadła
wolnym stał się nasz świat
w sercu muzyka
miłość smak
na dłoni cały świat
koncerty
zapach czerwonych róż
w nosie mam od lat
wiecznie młodzi
duże dzieci
mały świat jak my
wielki świat w duszy drga